Konfirmation - hvilke datoer?

Konfirmationsdage

Konfirmationstiderne for sognets skoler er fastlagt til bestemte dage i kirkeåret. Disse dage er ikke uforanderlige, men ændringer vil kun ske med flere års varsel, så man kan regne med dem i hvert fald tre - fire år fremover. Det præcise klokkeslet oplyses i forbindelse med undervisningen, men konfirmationerne er altid om formiddagen, med mindre andet aftales med forældrene.

Præstegårdsskolen:
Elever fra Præstegårdsskolen konfirmeres 1. søndag efter påske i både Jerne Kirke og Grundtvigskirken. I 2018 er datoen den 8. april.

Elever fra Præstegårdsskolens Specialcenter konfirmeres 1. søndag efter pinse. I 2018 er datoen den 27. maj.

Boldesager skole:
Elever fra Boldesager skole konfirmeres 2. søndag efter påske i både Jerne Kirke og Vor Frelsers Kirke. I 2018 er datoen den 15. april.

Bakkeskolen:
Bakkeskolens elever konfirmeres oftest på Kristi Himmelfartsdag, men kontakt kirkekontoret for at få besked, da det kan være anderledes.