Nyttige links

Borger.dk

Her kan du gå ind og anmelde faderskab (omsorgs- og ansvarserklæring), navngivning, navnændring og andet, ved hjælp af dit NemID.

 

Ankestyrelsen

Her kan du blandt andet finde listen over godkendte navne og frie efternavne.

 

Statsforvaltningen

Statsforvaltningen er øverste myndighed i faderskabsager og visse navneændringssager.

 

Esbjergs kirker

Skads Provstis hjemmeside kan du få dig et overblik over, hvad der sker i kirkerne i Esbjerg.

Se også www.provsti.dk/skads. Find andre provstier på Provstiportalen.

 

Ribe Stift

Stiftets hjemmeside. Find øvrige stifter her.

 

Sogneportalen

Hvilket sogn tilhører du? Kirkeministeriets fortegnelse over alle sogne i Danmark findes her - også for Jerne Sogn. Oplysninger om præster, kordegne og andre ansatte, samtlige menighedsrådsmedlemmer, befolkningstal og antal folkekirkemedlemmer. Links til sogne med egen hjemmeside.

 

Folkekirken.dk

Side skabt af "Folkekirkens Internetudvalg" - et halvofficielt foretagende. Der er links til sogne med egen hjemmeside og til forskellige kirkelige organisationer. Man kan finde kirkeårets tekster (som er stillet til rådighed for sognehjemmesider og derfor også linket fra gudstjenestelisten her på siden), anvisninger og ritualer for gudstjenester og kirkelige handlinger, og endda høre salmemelodier.

 

Kirkeministeriet

Kirkeministeriets hjemmeside. Her findes en lang række informationer. Nyttig for mange er fortegnelsen over godkendte fornavne og muligheden for at downloade forskellige blanketter.

  

Personregistrering.dk

Her finder du information om personregistrering, som du kan få brug for som borger i Danmark. Du kan blandt andet læse om registrering af navne, fødsel, faderskab og ægteskab.

 

Familiestyrelsen

Her kan du bl. andet finde listen over godkendte navne og frie efternavne.