Hjemmesiden

Jerne Kirkes hjemmeside har til formål at informere om kirken og sognet, gudstjenesterne og de mange aktiviteter i sognehuset.

Siden skal endvidere være en let indgang til at finde frem til kirkens præster og medarbejdere.

Henvendelser med spørgsmål om og kommentarer til sidens redaktionelle indhold kan rettes til webmaster@jernekirke.dk.

Ophavsret

Denne hjemmeside indeholder links til Jerne Kirkes oprindelige hjemmeside.  Det drejer sig om kalenderen og oplysninger om kirken. Den oprindelige hjemmeside er designet af tidligere sognepræst Jens Chr. Jensen. Fotografierne tilhører tidligere sognepræst Jens Chr. Jensen. Fotografierne må ikke benyttes uden tilladelse fra fotografen.

Kirkens logo er designet af Olsson&Svarrer for Jerne Sogns Menighedsråd.

Det sort/hvide foto af Jerne kirkes gamle altertavle stammer fra bogen "Danmarks Kirker", der er udgivet af Nationalmuseet.