Børnegudstjenester

© folkekirken.dk

Halloween - BUSK (Børne Unge Sogn Kirke)

Onsdag den 2. november kl. 18.00

Børnegudstjeneste i kirken. Efter gudstjenesten er alle velkomne i sognehuset, hvor FDF står for hyggen og uhyggen!

Dåbsjubilæum

Tirsdag den 15. november kl. 17.00

Vi fejrer det med sang, musik og fortælling i kirken.

Efter gudstjenesten spiser vi aftensmad sammen i sognehuset.

HUSK tilmelding til aftensmad senest torsdag den 10. november kl. 17 til kirkekontoret på email: jerne.sogn@km.dk eller telefon 76 10 46 30

Før jul for dagpleje- og vuggestuebørn

Onsdag den 14. december kl. 10.00

Vi holder en lille gudstjeneste, hvor vi synger to salmer og hører juleevangeliet genfortalt.

Alle dagpleje- og vuggestuebørn er velkomne!

Meddel gerne hvormange I kommer til kirkekontoret på email: jerne.sogn@km.dk eller telefon 76 10 46 30

Før jul for vuggestue- og børnehavebørn

Torsdag den 15. december kl. 10.00

Alle vuggestue- og børnehavebørn er velkomne!

Juleaften

Lørdag den 24. december kl. 11.30

Børnegudstjeneste i kirken.

Vi synger tre kendte julesalmer og hører juleevangeliet genfortalt.

Gudstjenesten varer ca. en halv time

Fastelavn

Søndag den 26. februar 2017 kl. 11.30

Børnegudstjeneste i kirken. Bagefter er der samvær i sognehuset, hvor vi bl.a. slår katten af tønden! Både børn og voksne er velkomne til fastelavnsfesten!